Model PHB5
Charakterystyka:
• Zastosowanie: s?u?? do pomiaru pH owoców
• Szeroki zakres pomiarowy oraz prosty i szybki sposób dzia?ania.
• Zapakowany w ochronny futera? chroni?cy przed uszkodzeniami i zabrudzeniem
Opis techniczny:
• Zakres: 0.0 ~ 14.0pH
• Odczyt: 0,1pH
• Dok?adno??: ±0.2pH
• Punkt kalibracji: pH 4,00; pH 9,18
Model PHB6
Charakterystyka:
• Zastosowanie: s?u?? do pomiaru pH owoców
• Szeroki zakres pomiarowy oraz prosty i szybki sposób dzia?ania.
• Zapakowany w ochronny futera? chroni?cy przed uszkodzeniami i zabrudzeniem
Opis techniczny:
• Zakres: 0.0 ~ 14.0pH
• Odczyt: 0,1pH
• Dok?adno??: ±0.1pH
• Punkt kalibracji: pH 4,00; pH 9,18
ELEKTRONICZNY TERMOMETR-HIGROMETR O?ÓWKOWY
Opis techniczny:
• Zakres:
Temperatura: -10 ºC /14 ºF ~ 50 ºC /122 ºF
Dok?adno??: +/-1.0 ºC /1.8 ºF , 0 ºC ~50 ºC ºF (32 ºF ~122 ºF)
Kategoria: Elektronika i Elektrotechnika -> Wagi i urz?dzenia pomiarowe
Opatowicz & Waker Co. |
|||||||
Ulica: | Polska 32 | ||||||
Miasto: | Gdynia | ||||||
Kod pocztowy: | 81-334 | ||||||
Region: | pomorskie | ||||||
Kraj: | Polska | ||||||
Telefon: | +48 605 787838 | ||||||
Faks: | +48 58 7762072 | ||||||
|
|||||||
|
|||||||
Osoba kontaktowa |
|||||||
ImiÄ™ i Nazwisko: | Adam Opatowicz | ||||||
Telefon stacjonarny: | +48 58 7762072 | ||||||
Telefon komórkowy: | +48 605787839 | ||||||